Geiter

Jeg tenkte på en lett, velsmakende og pen rett samtidig. Jeg har alltid mozzarella, tomater og basilikum for hånden, så jeg kombinerte disse ingrediensene med kyllingbryst. Som sagt veldig lett å forberede. :)

  • 500 g kyllingbryst Farmer's Chicken
  • 2 bulgarsk mozzarella
  • 2-3 passende tomater
  • friske basilikumblader
  • 2-3 ts pestosaus
  • 2 poteter
  • 200 g frosne grønnsaker
  • ekstra jomfru olivenolje
  • balsamico krem
  • salt
  • pepper

Porsjoner: 4

Forberedelsestid: mindre enn 60 minutter

OPPSKRIFT FORBEREDELSE Kylling caprese:

Jeg kuttet kyllingbrystet i to og la det på grillen. Jeg krydret med salt og pepper. Etter at den var lett brunet på begge sider, la jeg den i et brett med bakepapir, jeg arrangerte tomatskiver, mozzarellaskiver og litt pestosaus på toppen.

Jeg satte brettet inn i ovnen til mozzarellaen smeltet litt, ikke mer enn 10 minutter.

Jeg pyntet caprese kyllingbryst med bakte poteter og sauterte grønnsaker.


Video: Geiter (Oktober 2021).